Igår valde jag att utföra något jag inte tidigare gjort – tillaga kvällsmaten för mig och barnen i vår park. Hade fått gör mig att vi skulle grilla och så fick det bli. Oftast låter sådana idéer mysigare än vad utfallet blir och efter småkamper här hemma mellan de två små så var jag lite orolig. Min pappa med sambo dök varje fall upp för att lämna en kamera och lite annat så de följde med oss ut till parken. Jag hade förberett den lilla kolgrillen, handlat vitkål, portabello svamp och kycklingburgare samt marinerat det innan. Lite grönsaker, vattenmelon och hamburgarebröd till barnen och så ketchup plus Njies bearneissås.

Packat och klart, så satte vi igång grillen och slog oss ner på filten! Maten blev super god men nästa gång ska jag dränka vitkålshuvudet i marinad och låta ligga länge så blir det än bättre. Men portabellosvamp, det är så gott att grilla! Har ni inte tidigare testat så marinera de väl och grilla ett bra tag på grillen, kan användas som bröd istället för vanligt eller som en veggoburgare.

Tro det eller ej men sista fotot här på mig tog Olivia med systemkameran, vi har en liten fotograf i familjen. Bara att hon väljer att skugga mig hehe.

Det blev mysigt än då faktiskt, vet dock inte hur de blivit om inte de hade dykt upp. Förmodligen mer kaotiskt men vi brukar lösa de bra ändå, dock alltid enklare med fler vuxna eller barn i sällskap. Det får bli till nästa gång! Nu är barnen hos sin pappa och jag saknar de redan, veckorna med de går så fort fast veckorna utan de går lika fort.

Ikväll blir det Malmöfestivalen med min fina vän Jennie! Nu drar festivalen igång, är ingen trogen anhängare men tänkte jag kan besöka festivalen varje fall 1-2 ggr detta år.

Kommunikation mellan människan är A & O