Ni hör hur gott detta är, saffran och kanelbullegröt… lite som att käka nybakade bullar till frukost. Passar mig perfekt!

Min morgonrutiner består nästan alla gånger av havregrynsgröt och en skopa proteinpulver, sen havredryck och andra tillbehör i form av fröer och nötter. Proteinet jag använder just nu är Swedish Supplements Casein med smak av kanelbulle. Det hittar ni här bland annat.

I morse var jag sugen på att väcka julkänslan som jag ofta inte har inom mig då den mest är förknippad med stress och jobb (en av baksidorna med butiksarbete). Så då rörde jag inte bara ner en skopa av proteinet i gröten utan tog även 1 krm saffran, lite mer havredryck, Chiafrön, valnötter, pumpakärnor och toppade med några russin för än mer lussekatts känsla.

Ni kan själva tänka er hur gott detta var!

Kommunikation mellan människan är A & O