Igår kom vi fram till Italien och Bibione efter ca 24 timmars bilresa. Vi är vana bilresenärer och det är säkert 15:onde gången min pappa kör hit. Jag har själva varit här på samma ställe sedan jag var bebis och nu får jag ta med mig mina egna barn till samma ställe, riktigt mysigt faktiskt. Sist vi var här då var Milian 2,5 år och Olivia i min mage, jag var väl i vecka 25 om jag inte minns fel.

Bilresan har gått kanon, ex antal stopp, kissepauser och annat men vi kom fram igår vid 15 tiden så vi hann med ett dopp i poolen samt reka läget på gågatan. Idag var jag uppe först av alla trots lite orolig natt för barnen men jag var fast besluten om att ta en löptur innan dagstemperaturen passerar 30 grader. På med löpdojjor och träningskläder, lurarna i öronen och så iväg. Då jag varit här många gånger tidigare som jag nämnde så känner jag till större delen av Bibione, jag vet hur jag tar mig igenom, runt, ner mot stranden och så har man sina små ”landmärken” och gator man känner igen så det är inga problem att hitta hit vi bor nu trots att vi inte tidigare bott så här ”långt” ifrån stranden. 


Jag hade mycket energi i benen trots att det känns som man tappat all kroppsvätska man ägde och jag tror minsann den där pizzaslicen igår gav mig lite extra glykogenreserver i benen. Orken fanns där och tidnen var väl inget att skryta om men så går de när man måste stanna och filma lite samt ändra spellistan i Spotify. 

Snart blir det stranden mest hela dagen; ska bara väcka sömntutorna här hemma. Ha en fortsatt skön söndag!

Kommunikation mellan människan är A & O