En ny tavla är gjord!

Men idag har varit en riktigt slappe dag då jag knappt gjort något vettigt. Igår var jag på ”Vi som älskar 90- talet” vid Mölleplatsen i Malmö och det tog ganska hårt med en heldag där. Skoj var det varje fall och jag tror minsann den där langosen 23.30 och vätskeersättning innan samt efter festen hjälpte mig slippa undan baksmälla. Hade till och med grym energi på gymmet idag, carbs is the shit om man ska orka mer.

Så gymmet har jag hunnit med varje fall, jag hann också gå iväg och köpa en Add ICE.CREAM på Ica samt trycka hela paketet själva, gott var det. Jag tog någon timma nu till att måla ännu en tavla, det blev en ledsen liten pingvin med en röd ballong, passande för barnrummet. Men oroa er inte, pingvinen är inte ledsen normalt, bara det att kalaset han var på vart slut. Happy pingvin nu!

Helt ok nöjd med den. Kreativiteten har fått flöda varje fall, gjorde denna ganska enkel jämförelse med de andra. Nu blir det hopp i bingen och ladda inför sista semesterveckan. Solen ska kika fram så imorgon blir det stranden.

Sov gott!

Kommunikation mellan människan är A & O