đŸŒ±đŸŒžđŸŒ±đŸŒŒ

.

Det Àr lÀtt att fastna i gamla vanor och banor, det Àr bekvÀmt för oss, vi har ju vandrat samma vÀg sÄ mÄnga gÄnger. Att vÀlja en annan vÀg Àr sÄ skrÀmmande för vi har inte samma kontroll lÀngre, vi vet ju vad vi fÄr nÀr vi vÀljer att vandra i samma ingÄngna stig.

.

Men vi kommer inte heller att hamna pÄ nÄgon annan vÀg om vi stÀndigt fortsÀtter pÄ samma rutt och ibland mÄste vi vÄga tÀnka annorlunda. Vad Àr det vÀrsta som kan hÀnda? Om vÄra ingÄngna tankemönster och vÀgar inte gjort oss tillfredsstÀllda hitintills sÄ kommer de aldrig att göra det sÄ vad har vi dÄ att förlora pÄ att vÄga vÀlja en annan bana? Det kan bÀra eller brista men om du inte gör nÄgot annorlunda kommer du aldrig fÄ ett annat resultat. SÄ om du vill ha nÄgot du aldrig haft, dÄ mÄste du göra nÄgot du aldrig har gjort.

.

Jag vet, det Àr skrÀmmande. Vi Àr funtade som sÄ att vi aldrig vill utsÀtta oss sjÀlva för nÄgot som kan orsaka smÀrta. Helt normalt, vi har rÀdslor och vi vill helst inte möta de. Men tÀnk om vi vÀljer en ny vÀg, ett nytt tankemönster, dÄ har vi börjat gÄ upp en ny vÀg som kan leda till nÄgot helt fantastisk, en plats dÀr blommor kan vÀxa.

 

 

Kommunikation mellan mÀnniskan Àr A & O